Sunday, December 18, 2011

Saturday, December 17, 2011

Friday, December 16, 2011

Thursday, December 15, 2011

Wednesday, December 14, 2011

Monday, December 12, 2011

Saturday, December 10, 2011

Friday, December 09, 2011

Thursday, December 08, 2011

Tuesday, December 06, 2011

Monday, December 05, 2011

Sunday, December 04, 2011

Saturday, December 03, 2011

Friday, December 02, 2011

Wednesday, November 30, 2011

Friday, November 25, 2011

Monday, October 31, 2011

Wednesday, October 26, 2011

Tuesday, October 25, 2011

Wednesday, October 19, 2011

Saturday, September 24, 2011

Thursday, September 22, 2011

Tuesday, September 20, 2011

Monday, September 19, 2011

Sunday, September 18, 2011

Saturday, September 17, 2011

Friday, September 16, 2011

Tuesday, September 13, 2011

Monday, September 12, 2011

Wednesday, July 06, 2011

jemput makan sampai kenyang

kepada yg berminat atau rajin nak datang, 
sila tinggalkan email utk aku kasi online kad.
aku jemput semua nih =)

Monday, March 14, 2011

Friday, March 11, 2011

semangat yang hilang

blog ni dah nyawa-nyawa ikan.
belum pasti lagi nak tutup ke nak biar.
boleh cari aku kat sini mimizuzuhaha.blogspot.com

Monday, February 07, 2011

pemenang mydemcomic dialog contest

tima kaseh kat korang-korang yang join.
kalau boleh, semua aku nak kasi menang.
tapi biasala adat contest ada memang ada kalah.
yang menang tahniah. yang tak menang jangan kecik ati ngan aku kay kay =)

pemenang pertama - oranglidi

pemenang kedua - pembawa wacana

pemenang ketiga - amirul (aremierulez)

kepada yang menang sila email aku nama penuh ngan acc no.
kalau leh kasi acc maybank / cimb lagi cun. snang aku terjah atm deposit mesin nanti.
nih email aku mimizuzuhaha@gmail.com

Friday, January 21, 2011

Thursday, January 20, 2011

Wednesday, January 19, 2011

Monday, January 17, 2011

Friday, January 14, 2011

Thursday, January 13, 2011