Saturday, April 11, 2020

Stay Home Day 25


Dah boleh nampak bertapa bosannya duduk diam-diam kat rumah.
Mati kutu dah nih. Tapi tetap Best! Hahaha

Thursday, January 30, 2020

Flying Paper Airplane


First experimental video 😋 untuk budak ketot ni



Back For Good


And we'll be together
This time is forever (forever)

Wednesday, September 16, 2015

Neck pain


galaxy note 8.

Monday, September 14, 2015

Monday, September 07, 2015

Girl with a laptop sitting on a sofa



2012
Ok.. duduk rumah memang sangat bosan.
Sampai tahap buta hati dah tak tau nak buat apa.
Asyik mengadap laptop, tv, handphone.. tu jelah hari-hari.

Sunday, September 06, 2015

Saturday, September 05, 2015

Girl wearing dress


2012
Dah lama tak lukis vector, 
macam biasa ni character untuk budak perempuan.
Sempena bosan-bosan duduk makan tido kat rumah, 
apa salahnya lukis balik. 
kasi ringan sikit jari-jari ni.

Friday, September 04, 2015

Behind me


galaxy note 8.

Thursday, September 03, 2015

Wednesday, September 02, 2015

Tuesday, September 01, 2015

Sunday, August 30, 2015

Tuesday, August 25, 2015

Saturday, August 22, 2015

Friday, August 21, 2015

Thursday, August 20, 2015

We belong together

Cubaan melukis guna galaxy note 8.
Motif asal nak lukis line mcm wave laut tapi end up dah macam pokok pun ada.
haha


Tuesday, August 18, 2015

Just the 4 of us



26 June 2014
Yeah dan Alhamdulillah. Kami dah berempat sekarang.
Semoga sentiasa dilindungi di sini dan di sana nanti.

Monday, August 17, 2015

34 weeks



3 April 2014
 Dah lama tak lukis comic sendiri. rindu pulak.
Shaza pun dah 1 tahun 5 bulan.
Sekarang dah 34 weeks, still counting days.

Sunday, August 16, 2015